Over ons

ELIO Lighting creëert jouw licht


Licht is meer dan alleen het verlichten van een ruimte of object. De verlichting moet een uitgekiend samenspel van functionaliteit en esthetiek zijn. dit alles natuurlijk afgestemd op de wensen en eisen van de eindgebruiker. Bent u op zoek naar verlichting voor uw werkomgeving? Wij geven u hier graag advies in en denken mee met uw project, groot of klein.

Werkwijze

Inventarisatie van uw visie, wensen en eisen

Lichtplan

Presentatie lichtplan

Uitwerken lichtplan en offerte

Levering

Robert van Uffelen

Robert van Uffelen

Eigenaar

Theo Baptist

Theo Baptist

Technisch accountmanager

Arthur ELIO Koopman en Robert van Uffelen zijn twee vakmensen met jarenlange ervaring in de verlichtingsbranche. Beiden hebben ze de kennis en kunde om van ieder project een uniek project te maken, waarbij niet alleen gekeken wordt naar de functionele aspecten van de verlichting, maar ook naar de sfeer en ambiance die gecreëerd moet worden. Door hun lange en goede relatie hebben de mannen hun krachten gebundeld en zijn ze nu de drijvende kracht achter ELIO Lighting BV.

ELIO Lighting BV is een innovatief bedrijf dat begrijpt dat licht meer is dan alleen een functionele toevoeging aan een ruimte. Bij ELIO Lighting BV wordt er gekeken naar de ruimte als geheel én naar de verschillende deelgebieden. Op deze manier kan er een lichtplan worden gemaakt dat helemaal aansluit bij de wensen van de klant en de beoogde sfeer die de klant voor ogen heeft.

Een belangrijk kenmerk van ELIO Lighting BV is dat het bedrijf merkonafhankelijk is. Er wordt gewerkt met verschillende merken voor zowel functionele verlichting als decoratieve verlichting. Op deze manier kan ELIO Lighting BV van elk project een uniek project maken. Er wordt gekeken naar de beste oplossing voor het project, ongeacht welk merk daarvoor nodig is.

Door de goede relatie met de diverse leveranciers en breed netwerk is ELIO Lighting BV op de hoogte van laatste stand der techniek op het gebied van lichteffecten, design, energiebesparende oplossingen en regelbare installaties. Op deze manier wordt er altijd met oplossingen gewerkt die up-to-date zijn en die het beste resultaat opleveren.

De uiteindelijke levering van de goederen is een belangrijk onderdeel van de totale service van ELIO Lighting en wordt daarom met zorg uitgevoerd. De totale order wordt verzameld in het magazijn en vervolgens in zijn geheel of desgewenst in deelleveringen geleverd op de door u gevraagde locatie. Op deze manier hoeft de klant zich geen zorgen te maken over verschillende leveringen die mogelijk niet goed op elkaar afgestemd zijn. De armaturen worden gecodeerd zodat deze overeenkomen met het gemaakte lichtplan.

Het belangrijkste bij ELIO Lighting BV is dat het bedrijf flexibel is en persoonlijke aandacht heeft voor de klant. Er wordt altijd gezocht naar een oplossing en er wordt begrip getoond voor de opleveringsdatum. Bij ELIO Lighting BV staat de klant centraal en wordt er alles aan gedaan om aan de wensen en eisen van de klant te voldoen.

Arthur ELIO Koopman en Robert van Uffelen hebben met hun jarenlange ervaring en kennis van zaken een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ELIO Lighting BV. Met hun krachten gebundeld kunnen zij nu de beste service bieden aan hun klanten en zorgen voor verlichting die helemaal aansluit bij de wensen van de klant. Bij ELIO Lighting BV is er altijd aandacht voor detail en wordt er gezorgd voor een perfecte afwerking. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer klanten kiezen voor de service van ELIO Lighting BV.

DE KRACHT VAN ELIO LIGHTING

  • PERSOONLIJKE AANPAK
  • CREATIEVE LICHTONTWERPEN
  • INNOVATIEVE OPLOSSINGEN
  • MERK ONAFHANKELIJK
  • U VRAAGT, WIJ VERLICHTEN